Wat is Feng Shui

Je kan wonen in harmonie, gezondheid, rijkdom en geluk door de regels van de oude Chinese kunst van Feng Shui toe te passen. Maak van uw huis een plek die geluk aantrekt en die u beschermt tegen kwade invloeden.
Feng Shui, letterlijk "wind en water" is de eeuwenoude kunst der plaatsing, de manier om een harmonieuze omgeving te scheppen. Het is de studie van de relaties tussen mensen en hun leef- en werkomgeving.
Feng Shui leert ons hoe we een ruimte zo kunnen inrichten dat de energie vlot kan circuleren en we ons harmonieus en energiek kunnen voelen.


Toepassingsmogelijkheden:

In het oosten wordt onmiddellijk aan Feng Shui gedacht als men een zakelijke of huiselijke ruimte wil bouwen of inrichten.

Er wordt een beroep gedaan op een Feng Shui deskundige om het lot van een zaak die dreigt failliet te gaan te keren, door kantoren, en in het bijzonder die van de directeur, anders in te richten of elementen toe te voegen om energie te harmoniseren.

Feng Shui wordt ook gebruikt voor de inrichting van kamers in een privé woning en dat maakt een verschil voor de gezondheid, de harmonie en de rust van de bewoners.